29/01/2010

Local Natives
Hvis du stadig ikke ved, hvad du skal lave i aften, så vil jeg anbefale, at du tager et smut på Lille Vega, hvor den hypede Californiske kvintet Local Natives spiller. Bandet, der stilmæssigt minder om Fleet Foxes og Grizzly Bear, udgav tidligere på måneden debuten Gorilla Manor, som kun kan anbefales, så hvis du har planer i aften, synes jeg alligevel, de er værd at tjekke ud!
Her to af mine yndlingssange fra albummet.

Tonight the Californian band Local Natives are playing at Lille Vega, and I can't wait to see them live. They sound a bit like Fleet Foxes and Grizzly Bear, two bands I also really like. Their debutalbum Gorilla Manor is definetely worth a listen. Below are two of my favourite songs from the album.


2 kommentarer:

  1. Helt enig og to rasende gode numre. Jeg har deres album, og det er i øjeblikket på repeat dagen lang herhjemme. Det er skønt-skønt. Jeg fraprioriterede desværre deres koncert, da jeg har mange andre koncerter (især på Vega), der også skal bruges penge på. Men en meget svær prioritering, synes jeg.

    SvarSlet
  2. Pga snestorm kom jeg desværre heller ikke derind! Men ja, der er så mange gode koncert de følgende måneder, det bliver et dyrt forår :)

    SvarSlet