09/12/2009

Marina and The Diamonds


Det vrimler i øjeblikket frem med kvindelige sangerinder, nogle mere fantastiske end andre. En af disse sangerinder er Marina Diamandis, forsanger i Marina and the Diamonds, og hun er helt sikkert en af dem, der er værd at sætte sine penge på. Hun har da også i et stykke tid floreret på diverse musikblogs, men nu ser det ud til, at hun snart får sit store gennembrud.

Marina er 24 år, født i Wales og baseret i London, og kan placeres under kategorien indie-popsangerinde og - sangskriver. Hendes musikalske stil spænder fra keyboard-baserede ballader til mere up-tempo new wave inspirerede sange og deciderede popsange.

Hendes første single, ”Mowgli’s Road”, blev oprindelig udsendt tidligere i år som B-side på singlen ”Obsessions”, men efter at have fået en pladekontrakt i hus, har Marina and The Diamonds genindspillet nummeret, og det har for nyligt kunne høres som "Ugens Uundgåelige" på P3. I sommers udgav hun EP'en "Crown Jewels", og hendes debutalbum udkommer d. 15. februar 2010 og har fået titlen ”The Family Jewels”.

Videoen til singlen "Mowgli's road" er super fin, så den får i lige her:


Den næste single fra Marina and The Diamonds er (pop)sangen "Hollywood", som du kan høre på youtube klippet nedenfor.Source: 32ftpersecond.blogspot.com, Likesound.com

Ingen kommentarer:

Send en kommentar