23/06/2010

ROSKILDE ANBEFALINGER: FREDAG


I sommers var min kæreste i Oslo og inteviewe Erlend Øye, forsanger i The Whitest Boy Alive og del af duoen Kings of Convenience. Og da Erlend skulle nævne sine yndlingsalbums, nævnte han den norske gruppe John Olav Nilsen & Gjengen og deres album "For sant til å være godt", som han kaldte en blanding mellem Håkan Hellström og The Smiths. Og fredag spiller de så på Roskilde, nærmere bestem på Odeon kl. 14. Det kan næsten kun blive godt!


Jeg har tidligere blogget om bandet Dirty Projectors, som udgav det fantastiske album "Bitte Orca" sidste år med eksperimentel indierock. Jeg lagde videoen til mit yndlingsnummer fra albummet, "Stillness Is the Move", ud, som i kan se HER, så nu får i lige et andet fint nummer fra albummet. Uh jeg glæder mig til at se dem live! De spiller på Odeon kl. 22.


Min sidste anbefaling fredag er igen et norsk band, nemlig Casiokids, der tidligere på året udgav albummet "Topp stemning på lokal bar", med et overflod af festlig electropop. De spiller på Odeon kl. 18. Så konklusionen må vist være, at fredag skal tilbringes ved Odeon scenen!Source: thenewmontreal.com, faronheit.com

2 kommentarer:

  1. Jeg så casiokids på Airwaves i oktober. Bestemt en fest!

    SvarSlet
  2. Jeg glæder mig også super meget til at se dem!

    SvarSlet