26/06/2010

ROSKILDE ANBEFALINGER: SØNDAG


Da de amerikanske indie-rockere Local Natives gav koncert på Vega i år, gik jeg desværre glip af det. Men så er det jo heldigt, at de spiller på Roskilde i år. Jeg var vild med deres debutalbum, især denne fine sang. De spiller på Pavilion kl. 16.


Jeg har oplevet The National to gange live, men jeg skal stadig se dem spille deres smukke indie-rock på Roskilde. Den her sang er fra et gammelt album, men deres nye er også super fint og kan klart anbefales. De spiller på Arena kl. 18.


Jeg må indrømme, at jeg aldrig rigtig har fået lyttet til amerikanske 90'er band Pavement, men efter at have lyttet lidt til dem her op til festivalen, kan jeg se, at det har været en fejl. Så jeg glæder mig til at stifte bekendtskab med bandet live. De spiller på Arena kl. 20.30.


Det enegelske band Kasabian spiller rock med referencer til den engelske musikscene i 80'erne og 90'erne, og er et band, der er utrolig populære i hjemlandet. Det er første gang de spiller på i Danmark, og så er det endda på Orange scene, så tror de kommer til at give den fuld gas. De spiller på Orange kl. 19.30.


Det var så det, håber alle får en fantastisk festival!

Source: dailybeatz.com, www.untitledrecords.com

1 kommentar: