25/06/2010

ROSKILDE ANBEFALINGER: LØRDAG


Selvom det er ved at være lige på falderebet, får i her mine anbefalinger for lørdag, og senere i dag eller i morgen kommer søndagens anbefalinger.

Som jeg tidligere har nævnt, er et af de bands, jeg glæder mig utrolig meget til at se, duoen Beach House og deres fantastiske drømme-pop. De spiller på Pavillion scenen, så det er nok om at være der tidligt, hvis man vi kunne se noget, for jeg kan forestille mig, at det bliver lidt af et tilløbsstykke.


Et andet band jeg også tidligere har blogget om, er Lindstrøm & Christabelle, der leverer fantastisk 70'er inspireret disco. Deres nyeste album, hvor denne Michael Jackson inspirerede sang er fra, er fantastisk, så jeg glæder mig til at opleve det live.


Et af de bands jeg er sikker på kommer til at skabe en fest, er det elektroniske berliner-band Moderat, der består af medlemmer fra bandsne Apparat og Modeselektor. Jeg er først for nyligt begyndt at lytte til dem, men jeg er vild med deres album.


Robyn, der vist ikke behøver en introduktion, er helt sikkert også en af de kunstnere, jeg skal se lørdag. Det bliver en fantastisk festlig dag!


Endnu et norsk indslag kommer fra duoen Kings of Convenience, som er min sidste anbefaling for lørdag. Duoen bestående af Erlend Øye og Eirik Glambek Bøe spiller akustisk folk pop, som man ikke kan undgå at falde for. Jeg så dem sidste år på Vega, hvor de spillede en fantastisk koncert, så i kan godt begynde at glæde jer!


Source: www.theburningear.com, www.phuturelabs.com, themusicslut.com

1 kommentar:

  1. Enjoy Roskilde missy! We heart Robyn!

    feel free to stop by sometime!


    xx T

    SvarSlet