31/01/2011

KONCERTER I FEBRUARSom sagt er de kommende måneder proppet med fantastiske koncerter, og her er en liste over de koncerter, jeg rigtig gerne vil se i februar.


Jeg har tidligere (her og her) postet sange med amerikanske La Sera, der er Katy Goodman fra Vivian Girls sideprojekt, og d. 5 februar gæster hun Huset i Magstræde med sin fine 50'er inspirerede pop.Dagen efter, d. 6, spiller amerikanske Cameron Mesirow med kunstnernavnet Glasser Lille Vega. Hun udgav det fine debutalbum "Ring" i 2010, et album som diverse musikmedier modtog med kyshånd.


Et af 2011's meget hypede bands, den britiske gruppe Esben and The Witch, spiller d. 16 deres dystre 80'er-new wave på Loppen.


Jeg har oplevet skønne Joan Wasser aka. Joan as Police Woman og hendes melankolske popsange live to gange, men ikke destomindre skal jeg helt sikkert også opleve hende, når hun d. 18 giver koncert i Amager Bio med sit nye album "The Deep Field" i bagagen.


Den 23. spiller canadiske Owen Pallett Lille Vega som en del af minifestivalen Frost. Pallett udgav i 2010 det anmelderroste album "Heartland" og den fine Ep "A Swedish Love Story", der med sin pompøse og teatralske lyd nok skal lægge grobund for en interessant koncertoplevelse.


Som afslutningen på en fantastisk koncertmåned i København, spiller den hypede britiske kvartet The VaccinesLille Vega d. 28.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar